Kodutekstiilid lastetuppa

Tegemist oli ühe üürikorteri väga igava ja ilmetu lastetoaga. Teate isegi neid beeže seinu ja veel beežimaid kardinaid. Vaja oli muutust! Ja nagu juba öeldud, oli tegemist paraku üürikorteriga, kus suuremad muudatused, nagu seinte värvimine ja isegi pildi seinale riputamine, olid välistatud. Seega tuli läheneda veelgi loomingulisemalt ja parim rohi sellisteks puhkudeks on alati kodutekstiilid ülevaadata ning pilt ongi koheselt hoopis teine. 




Mõlemad kardinad kinnituvad olude sunnil ühele kardinapuule ehk siis täpiline küljekardin on rõngastel ning triibuline päevakardin on seotud satiinpaelte abil rõngaste vahele. Päikese ja valguse aitasime tuppa roosade liblikakujuliste kardinaklambritega. Kangad ja kardinaklambrid pärinevad Abakhani kangapoest. 















Koostöös täpilise kardinakanga ja samas stiilis kirju triibulise kangaga (Laura Ashley) sain Suwemi pikendatavale lastevoodile hea lahendusega voodikatte/päevateki. Voodikate on kaheosaline ehk üks osa on suurte nööpide abil juurde lisatav. Lisatükk on kahepoolne ehk ühelt poolt täpiline ja teiselt triibuline, mõlemat pidi kasutatav. Kangad taaskord Abakhanist. Suured nööbid leidsin pika otsimise tulemusel lõpuks Kangadžunglist. (Pildid on tehtud sama voodi tarbeks aga teises interjööris). 






Roosilise voodipesukanga leidsime kadaka tee Eesti Tekstiilist. 

Kommentaarid

Populaarsed postitused