Johan ja hobu

"Johan on üks imearmas blondi peaga poiss, kes elab koos oma ema ja isaga Nõmmel puuvillavalges majas. Ka nende kodu on helge ja hele. Johanil on aga mure. Ta saab kohe-kohe üheaastaseks ja järgmine aasta juba ju kaheseks (!!!) ning ta väga tahaks ise osata oma jopel lukku kinni tõmmata, pluusil nööpe kinni panna ning tennistel nööre siduda. Ja häda on ka selle hobusepiltidega pidžaamaga, mida mitte kunagi peale uneaega kuhugi panna pole. Leidlik emme teadis aga täpselt, mida Johanil vaja on... 
Ühel päeval saabus külla üks kummaline punapäine tädi värvilise pärlitest kotiga, mille sees oli veel igasuguseid põnevaid asju, mida Johanil küll puutuda ei lubatud aga piiluda tohtis. See tädi käis tähtsa näoga mööda tube ringi ning kui ta siis Johani voodini jõudis, uuris ta seda äärmise põhjalikkusega nii, et omanikul tekkis juba hirm, et äkki ta sinna magama tahab keerata. Aga ei, ta võttis oma värviliste pärlitega põneva koti, naeratas kavalalt ja läks hoopiski ära. Noh ja siis tuli see tädi üks päev tagasi ning tal oli kaasas see, mida Johan oli soovinud..."


Kuu ja täheke on kinnitatud takjapaelaga; hobuse lukuga kõhtu saab panna pidžaama ja kõik muu salajase varanduse; lillekesed on nööbitavad. 


Kommentaarid

  1. Ehk peaks disaineritöö kirjanikuametiga kokku sättima või sedasi ..........Ilus !

    VastaKustuta
  2. See kirjanikutöö sobiks küll juurde :) Johanile meeldis see lugu samuti!!

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused