Kardinad Märjamaal

Ma kahtlustan, et käisin vist elus esimest korda Märjamaal- no olgu, täna siis teist korda juba ;) Igal juhul, kutsus mind sinna üks imearmas perekond, kes oli äsja majaehitusega valmis saanud ja nüüd agaralt kodu sisutamisega tegeles. Seega pakkisin oma ideed kohvrisse ja võtsin suuna Märjamaa poole. Nagu võis ka arvata, ootas mind ees rohkelt paljaid aknaid mida mõnuga kostümeerida. 


ELUTUBA

Alustasime oma kangaotsingutega tegelikult juba juulikuus. Tore oli näha kangapoodide südasuviseid allahindlusi, teisalt kurvastasid aga kangarestide hõredad jäägid. Nii me siis väisasime lõputult kõikvõimalikke kangapoode ja tuhnisime kangarullide vahel.... 4m, 6m ja mõnes isegi tervelt 8m! Aga elutoa terrassiakendele vajasime vähemalt 11m! Õhema, päevakardinaga, läks meil lihtsamalt. Peavalu põhjustas aga just see paksem, küljekardina kangas. Kui esmalt oli pererahva kindel soov jääda eestlasele omaselt turvaliselt beežide ja pruunide toonide juurde, siis minu õnneks nad siiski leebusid ja me hakkasime vaatama VÄRVE. Vaimusilma manasime rohelisi, sinepikollaseid ja lõpuks ilmus kusagilt just seesama lilla. Allserva sai veel lisatud väike paelariba, mis mõnusalt päevakardina koemustriga harmoneerus. 








LASTETUBA

Selle armsa toakese perenaisteks on tõeliselt armsad ja lõbusad kaksikud piigad. Minu suureks rõõmuks saime kardinad teha ühest minu ammusest lemmikust Flamingo-kangast. Alläärde lisasin veel kontrastiks lillelise kanga, mõned nööbid ja meetritega roosa-täpilist paela. Päevakardina jätsime aga sellevõrra tagasihoidlikuma. Kohe kui kardinad ülesse sain, saabusid tuppa ka toaomanikud.... ning vaikus... Nad lihtsalt vaatasid... suud ammuli! See on ilmselt parim kompliment minu senise disaineritöö aja jooksul üldse! :)










KABINET

Need on minu isiklikud lemmikud selles projektis. Kangas juba ainuüksi nii paljulubav! Mulle omaselt ei puudunud ka siit hunnikuga nööpe ja paelu...






















MAGAMISTUBA

See koorekohvine tuba vajas veidi värvi ja kangahubasust. Helelillad paradiisilinnud linasehallil põhjal, kreemikas pits alaservas, rohkelt volüümi ja kohevust. Ruumiaktsendiks veel vaid mõned dekoratiivpadjad voodile. Mõnusalt soe, hubane ja unine.































Oli tõeliselt nauditav tegemine algusest lõpuni! Aitäh Kirsika- Sulle ja Su toredale perele! :) Uute kohtumisteni! 

Kommentaarid

Populaarsed postitused