Päikesekullatud magamistuba

Ja nagu lubatud- Vahemerest inspireeritud kardinalahendus päikesekullatud magamistuppa. Õhuline päevakardin kombineerituna geomeetrilise lillemustrilise külgkardinaga. Tegelikkuses pidanuks see hall olema hoopiski kanga pahupool aga meile tundus nii oluliselt toredam. Pealegi tasakaalustab kanga hall foon mõnusalt kollast seinavärvi killukese kollase lillesüdamikuga. Külgkardina kangaks kasutasime mööblikangast. Soovitan seda tihti alternatiivina pimendavale kangale. Nimelt nn pimendav kangas ei taga kunagi 100%-list pimendavust. Parema efekti olen saavutanud alati pigem mööblikangaga. 
Vabandan piltide kvaliteedi pärast- vastu valgust ei saa need kunagi päriselt nii nagu peaks. Aga luban, et tegelikkuses oli kogu lugu väga tore! :)





Ning natuke räägiks täna ikka hinge pealt ära ka. Teema, millega olen mitmeid ja mitmeid kordi pidanud lahinguid pidama! Ah, et mis mul muret teeb? Jah, kardinakunstnikul on mure! Need radiaatorid- akende ees! Teate, see tunne, kui näed 20cm läbimõõduga kolakat kasti akende ees - nagu lehm keset kaunist kulgemist. Ei saa üle ega ümber! Ja ma kohe sugugi ei armasta neid kukekaid või radikale vajunud kardinaid- nagu halvasti istuv ülikond! Ja see pole sugugi ninanips selle imekauni kodu omanikele, vaid ikka projekteerijatele ja ehitajatele... Õnneks on igale sellisele õudusele olemas ka lahendus aga olgem ausad, see metallist koletis võiks pugeda siiski aknalaua varju või hoopis põranda alla. Eksjuonju!;) 

Kommentaarid

Populaarsed postitused