Uued kõrguse vallutused Peetris

Eelmisel nädalal oli rõõm külastada ühte toredat perekoda Peetri alevikus. Ülesanne tundus esmapilgul justkui lihtne- vahetada olemas olevad kardinad uutega ning mängida siinjuures natuke uute värvide ja mustritega. Plaanis oli väljavahetada ruumis domineeriv salatiroheline toon millegi pronksi ja kuldse vahepealsega.
Põnevaks läks aga hoopiski sel momendil, kui vaatasin tõtt akendega, mis ulatusid läbi kahe korruse. Mõistagi oli kardinaid tarvis ka nendele akendele. Võtsin julguse kokku ja ütlesin oma JAH sõna ning mõned nädalad hiljem ma oma kardinatega kohal olingi. Appi tuli ka Sunorek, kelle abil nii siinid kui kardinad sinna hullumeelsesse kõrgusesse kinnitatud said. 





Tunnistan, et olen siiani nii mõnegi varasema Roomakardina pakkumise tagasi lükanud. Tõepoolest- mul lihtsalt napib selles osas kogemusi ja eks ta üks paras nikerdamine ole. Siiski võtsin ka siin julguse kokku ja andsin endast parima. Usun, et tulemus sai täitsa hea aga SIISKI pean tunnistama, et roomakardin oma olemuselt pole siiski  mu lemmik. Juba lapsest saati on mind lihtsalt nii väga paelunud kangaste voolavus, tekstuur ja see võlu, kuidas sellel mängivad valgus ja varjud. Aknaid tahaks alati justkui kangastega ülekallata :) Seega võtke heaks või pange pahaks- maitseid on erinevaid ja selles osas ei hakka kindlasti kellegagi ka vaidlema. Samas leian, et just selles kodus oli roomakardin köögi valamu kohale, praktilisusest lähtudes, lausa ainuõige lahendus! 




Trepihalli akendele pakkusin taaskord välja oma juba väljakujunenud traditsioonilise õmmeldud voltidel trippide ja nööpidega kardinad. Olen selle tööga ääretult rahul! Kanga aimatav beež üleminek valgele toonile, ülaserva detailide mäng (ketiga nööbid!), perfektne voldistik- kõik need nüansid loovad mõnusa ühtse terviku. 










Rõõm on tõdeda, et üsna pea saan sinna toredasse perre jälle naasta ja loodetavasti sealseid uusi tegemisi ka teiega siin blogis jagada. Väikse vihjena ütlen etteruttavalt, et üks tubadest saab olema ka vannituba. Aknaga vannitoad on lihtsalt mu lemmikud!!! :)

Taaskord suurimad tänud usalduse eest! :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused