Värvi- ja mustrigeomeetria Kadriorus // Südamega Süda tänavalt

Alustan sõnaga -VAU! Kodu Kadriorus, mis on üleni terviklik- alates maja fassaadist kuni selle armsa korteri pisidetailideni! Au ja rõõm ühtaegu olla abiks siinjuures just kardinate teemal. Ja lõpuks ometi ka üks minusugune julge värvide ja mustrite nautleja! No küll meil oli tore! 

MAGAMISTUBA
Hall kardinasamet kombineerituna juba vana hea tuttava rombimustrilise päevakardinakangaga. 
Eriti meeldib vahvlimustriline kardinapael ning õrnalt põrandat puudutav kardinate alaserv. 
Pehme, helge, unelev...





SÖÖGITUBA

Siin juhtus selline tore lugu, et tegelikult olid seal juba olemas ühed eriti ilusad punase-valge triibulised poekardinad- mis nagu ikka, oma mõõdult polnud siiski päris sobivad. Seega tegin neid natuke ringi ja lisasin ülaserva kardinapaela ning alaserva linasetooni laiema kandi. Kui aga kardinad juba ühel hetkel üles said- otsustas pererahvas siiski need kabineti kardinatega ümbermängida. See oli lihtsalt suurepärane mõte- nii värvilt kui kangamahult!





KÖÖK-ELUTUBA

Söögituba on tegelikult selles korteris osa köögist ja elutoast. Küll aga olime siinjuures eriti rajud, ning sai eksperimenteeritud värvide ja mustritega erinevatel akendel. Parallelselt elutoa sinise-valge kirju rombimustrilise kangaga läks käiku laiema koloriidi ja äkilisema geomeetria 'vaibiga' kangas, millest said roomakardina köögiaken ja pisike elutoaaken. See kangas oli väliselt mõistagi meie kõigi lemmik aga samas tuletas mulle meelde miks ma roomakardinaid väga siiski teha ei armasta...



KABINET

Ruum, millest juba eelnevalt juttu oli... Punase-valge triibulised kardinad leidsid omale proportsioonilt ning värvilt uue ja parema hingamise just siin toas. 





Ning lõpetuseks ka üks lõputu laega magamistuba Süda tänavalt. Imelised puidust aknaraamid, mida parema meelega kardinatega üldse ei kataks, kui tegu poleks magamistoaga. Võrratu värvi-combo 'terracota' seinast ning tumehallist kardinakangast!


 


AITÄH usalduse eest, toredad inimesed! :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused