Tagasi Peetris- Roomakardina imitatsioon ja kahepoolne ruumieralduskardin

Ega kaks kolmandata ju jää- oli suur rõõm olla tagasi selle toreda perekonna kullakarva kodus :)
Maja koloriit oli mul tänu varasematele kordadele sisuliselt peas ning kangaste leidmisega läks suhteliselt valutult. Väljakutsuvaks said seekordsed ülesanded hoopis tänu tehniliselt erilistele lahendustele.



Kes pole minu varasemate käikudega kursis või tahaks natuke meeldetuletust, lisan Teile siia ka lingid:
http://pille-riin.blogspot.com.ee/2016/07/uue-korguse-vallutused-peetris.html
http://pille-riin.blogspot.com.ee/2016/10/vannitoad-voluvaks.html

ROOMAKARDINA IMITATSIOON

Juba tuttavad 5m kõrgused aknad vajasid lisaks päevakardinatele õhtuseks ajaks ka midagi tummisemat. Ning ilmselgelt polnud külgkardinad kaugeltki SEE lahendus. Koduomanikel olid selleks puhuks õnneks endal juba ideekillud olemas, mille abil leiutasin akende ette midagi roomakardina imitatsioonisarnast. Kardina üla-ja alaservas on tunnelid, millest on läbitorgatud torupuud. Alumine toru on püsivalt fikseeritud, ülemist saab aga koos kardinaga päevasel ajal nö alla tõsta. 






KORIDORI RUUMIERALDUSKARDIN

Teise korruse ruumieralduskardina vajadus tulenes otseselt õhtusest telekavalgusest, mis häirivalt magamistuppa magajat häirima tungis. Minu jaoks tegi töö põnevaks lahendus, kus pidin kardina tegema nö kahepoolseks ehk kahepoolselt vaadeldavaks- ei jääks välkuma ülaservas kardinapael ning tagasipööratud kardinaservad. Mängisin siinjuures kantide, äärispaelte ning muidugi ka uhke nöörkinnisega. Tänu hästi langevale sametise mekiga kangale jäi tulemus eriti peen ja luksuslik.





 
Kardina ülaserv eest poolt


Kardina ülaserv tagant poolt


ROOMAKARDIN

Ja siis veel midagi juba varasemalt tuttavat, mis väikest täiendust vajas. Nimelt otsustasime köögis ära katta roomakardinaga ka väikese küljeakna. Viimati sai kaetud samast kangast roomakardinatega suuremad köögiaknad. Meie õnneks kangast veel poes jagus...



SUURED SUURED tänud selle kogemuse ja nende väljakutsete eest! Mul oli teiega hiiglama tore! :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused