Uue aasta uus kodu Nõmmel


See on veider kuidas iga lõppenud aasta paneb meid tegema kokkuvõtteid möödunule, andma hinnanguid tehtuile ning seadma ootusi ning eesmärke eelseisvale uuele. Justkui üks hetk oleks olulisem kui teised. Vajadus pidepunkti järele, mis loob turvatunde. Pean tunnistama, et mulle see igal juhul meeldib. Kõik see kiire, millega ma pidevalt võidu jooksen jääb hetkeks seisma ja mul tekib võimalus vaadata tagasi. Teen seda sel korral veelgi parema ja rahuolevamana kui kunagi varem ning omakorda teadmisega, et uus tuleb kindlasti veelgi erilisem! 
Võtan eelmisest aastast kaasa ka enda jaoks kõige olulisema mõtte ja soovitan seda ka Sulle: 
Mitte kuhugi ei ole kiiret! Eluga ei ole kiiret! Ela, koge, naudi! Ja pane oma süda ja hing sinna, mis on Sulle kõige tähtsam ja olulisem. 



Ja nii nagu ma eelmisel aastal lõpetasin, siis seekord ka alustan Nõmmelt. Tundub nagu poleks siit vahepeal lahkunudki. Lihtsalt hea meel on tõdeda, et siinsed elanikud on mind igati soojalt vastu võtnud ning tekib aina rohkem võimalusi siia ikka ja uuesti tagasi tulla. 

Mind kutsus külla üks ääretult armas ja soe perekond, kes usaldas mulle oma elutoa, magamistoa ja kolme toreda piiga toad. 


ELUTUBA

Hoovipoolsed aknad mis ei vajanud mitte nii väga otsest katvust kui lihtsalt väikest hubasuse nüanssi toas. Kangas tuleb tõenäoliselt tuttav nii mõnelegi varasemale blogijälgijale...







MAGAMISTUBA

Minu jaoks tõenäoliselt üks viimase aja põnevaimaid väljakutseid. Trikk oli selles, et magamistoas oli tegelikult juba olemas pruun lillemustriline roomakardin, mis vajas enda kõrvale sama väärilist külgkardinat. Mustrit mustriga sobitada on aga pigem keeruline ja üsnagi riskantne, sest asi võib väga kergelt "kontrolli alt väljuda". Siiski ei tahtnud jääda kangas igavalt monokroomseks ja lisasime sarnaselt roomakardina toonile külgkardina ülaserva laia tumepruuni taftpaela. 










Roomakardinast endast mul pilti pole aga lisan pildi selle kangast, et tekiks ettekujutus... 



I LASTETUBA

Kõige vanema piiga tuba. 
Kõikide laste kardinate planeerimisel püüan alati kaasata valikutesse ka kõiki nende soove ja eelistusi. Nii ka seekord- ei mingeid ülemääraseid värve ega mustreid. Üksnes lihtsuse ja detailide võlu. 





II LASTETUBA

Keskmise piiga tuba.
Pildile tulevad pastelltoonid oma kontrastides. Helesinine võrktüll koos vanaroosa narmastuttidega küljekinnitusega.





III LASTETUBA

Kõige noorema piiga tuba
Rohkelt värve mänguasjades, mis lubavad kardinatel pigem jääda tagasihoidlikuks. Siiski mõned erilisemad lõbusamad detailid on alati väga hea mõte!
Õrnroosa päevakardin pastelse narmastutipaelaga.





***

Tean hetkel juba kindlalt lubada, et sellega pole veel kõik... Tubadesse on tulemas ka hoolikalt valitud ja hästi harmoneeruvatest kangastest voodikatted :) Seega soovitan blogil silma peal hoida ;)

Mina tänan, armas Raili! On ääretult hea meel, et sain Sinuga tuttavaks ja, et usaldasid mind kõigis neis valikutes! Kallistan ja näeme varsti! 

Kommentaarid

Populaarsed postitused