Roomakardinate kodu

Olen tänulik ja meelitatud komplimendist, et sel kevadel on minu juurde tagasi jõudnud oma uute kodude võtmes kolm paari aasta tagust klienti.
Veelgi põnevam on mõelda, et üks neist ärgitas mind toona katsetama elus esimest korda roomakardinaid tegema. Teine klient on aga see, kelle uue kodu täna üleni roomakardinatesse ehtisin. Mulle meeldib ilmselgelt neid seoseid luua ja näha ning mõelda sellest kui minu elu liblikaefektist. Aitäh mõlemapoolselt nende võimaluste eest! :)

Tänane lugu rändab Kalamajast Nõmmele. 
Juba meie esimesel ammusel kohtumisel Kalamajas vaimustas mind selle pere julgus värvides, mustrites ja materjalides kogu sisekujunduses. Mul on hea meel, et see sama julgus kolis koos nendega Nõmmele kaasa. Rohkelt põnevaid detaile tapeetides, mööblis ning valgustites, rääkimata lastetubadest. 

Kuna meie suurejooneline projekt kujunes talvest peaaegu suvesse, siis on pildid ka vastavad hooajale:)

KÖÖK
Projekti kõige viimane osa, mis ootas esmalt köögi viisakalt ära. 
Võrratu Ashley Wilde'i kangas värvilise tikandiga. 
Muide, halli köögikapi kõrval asetsev kardin on kõigest imitatsioon roomakardinast- otsest vajadust seal mehhaniseeritud kardina järele tegelikult polnud ja seepärast sättisime ta kogu ülejäänud ruumi ja kardinatega oma stiililt samasse gammasse. 






ELUTUBA

Ilus lillemustriline tapeet andis veenva põhjuse valida kardinakangaks midagi ühevärvilist. Otsisime inspiratsiooni tapeedist endast...






I LASTETUBA

Mereteemalised seinamaalingud tegid kardinakangavaliku üsna lihtsaks. Ja kas Sa ikka märkasid seda majakatuld/seinavalgustit? Brilliant!





II LASTETUBA

Vahelduseks roomakardinatele ka ühed külgkardinad. Lihtne naturaalvalge kangas koos värviliste paelade ning puupallidest küljekinnitustega. Öökullid unevalvuriks.








KORIDOR

Need õrnad kaunitarid, mille valmistasin mõned aastad tagasi vana Kalamaja kodu jaoks, rändasid uude koju kaasa ning kohandasime nad lihtsalt uute akende jaoks sobivamaks.





MAGAMISTUBA

Sinepikollane ja pom-pom pallid :)
Garderoobi ette tegime samast kangast paneelkardinad.





Mega MEGA suured tänud taaskord usaldamast ning võimaluse eest selles ilu loomises kaasa löömast!




Kommentaarid

Populaarsed postitused