Sügise sünnipäev


Täna on sügise sünnipäev! Õnnitlen kõiki värvilembeseid sellel puhul ning jääme ühiselt ootama lõbusat looduse värvipidu. 
Seniks jagan Sinuga oma suviseid maalritöid, kus oli võimalus kohtuda omasuguste julgetega.

Esimene peatus- LUIGE

See hetk, kui oled väljumas oma järjekordse uue kliendi kodust ja läbi sulguva ukse prao kuuled veel õue kajavaid kilkeid "meil saab siin nii ilus olema!", tunnen südamest tänulikkust selle üle mida ma teen ja miks ma seda teen. Lastes lahti oma kinnisideedest ning olles avatud kõigele uuele on koht, kus tekib usaldus ning sünnivad parimad lahendused. Ja täpselt nii see juhtuski...

ELUTUBA

Kui päikesel on keeruline tuppa paista, siis tuleb ta tuppa tuua. Kui ruumi planeering ei kattu päriselt sinu soovidega, siis on võimalik seda suunata kardinatega (vt. teleka tagune sein/aken). 

ENNE/PÄRAST


ENNE/PÄRAST


ENNE/PÄRAST



 MUUSIKU TÖÖTUBA






MAGAMISTUBA

Teksasinine+ploomililla+messing ning veidi valget, seda kõike kirgastama
ENNE/PÄRAST



KÜLALISTETUBA

Üks väheseid juhuseid, kus kardinad olid enne seinavärvi. Ning just seinavärv sai inspiratsiooni kardinatest.
Karamell + mereroheline

ENNE/PÄRAST






VANNITUBA







Järgmine peatus- KEILA-JOA



Uskumatu aga on olemas kodusid, kus aknad on olnud ilma kardinateta juba tervelt 10 aastat. Seda ilusam on näha sealsete elanike siiras-rõõmsaid emotsioone, kus niigi armsast kodust on saanud veelgi hubasem pesa. 

KÖÖK-ELUTUBA

Aga ikkagi- kui oled suutnud elada ilma kardinateta juba nii kaua, siis milleks nad üldse? Ilmselt on nii mõnedki teist olnud üllatunud kui ma oma esmasel külaskäigul polegi soovitanud kogu aknapinda kardinate alla peita. Kardinaid planeerides on minu jaoks alati kaks kõige olulisemat aspekti- praktiline ja visuaalne külg. Praktilise külje all tasub alati läbi mõelda, kui palju tunneme vajadust privaatsuse järele, teisalt kui palju oleme valmis kinni katma vaateid ning takistama akendest valguse läbivust  ruumi. Visuaalne pool on loomulikult see kõige erutavam osa. Milline saab olema värv, muster, tekstuur ja kuidas see kõik omavahel kokku panna kogu ülejäänud ruumi ja selle detailidega? 
Tõepoolest, viimase 10 aastaga olid siinse kodu elutoas praktilised vajadused kardinate järele peaaegu kadunud (varasemalt olemas kassettrulood) ning jäänud üksnes soov pehmuse ja hubasuse järele. Seega, ei pidanud vajalikuks ka kardinasiine asjatult mööda seina lohistada vaid tekitasime akendele üksnes dekoratiivpaanid, mis andsid edasi selle õige  kodutunde. 










VERANDA




KONTOR



TREPIHALL




KÜLALISTETUBA




Minu süda on värve ja tänulikkust täist! Aitäh usaldamast, ilusad inimesed! 

Ja sina, kes sa oled alles poolel teel oma unistuste kodu loomisel ning pole päris kindel, millised peaksid olema sinu kodu kardinalahendused, siis võta minuga ühendust- minu tööks on olla sulle abiks, jõudmaks kõige parema tulemuseni väiksema energia- ja ajakuluga ;)

Kommentaarid

Populaarsed postitused