Õdusa kodu tunnused



Igal ühel meist on omad kindlad tundemärgid iseloomustamaks üht õdusat kodu. Eks vaimses plaanis öelduna on kodu ikka seal, kus on su süda aga kuidas iseloomustaksid füüsiliselt oma ideaalkodu? Millised on need tundemärgid, mööblitükid, sisustuselemendid, mis annavad edasi selle kõige õigema kodutunde? Mis on kõige südamelähedasemad värvikombinatsioonid ning materjalid? 
Oma igapäevatöös on mul au esindada üht kõige olulisemat hubasuse loojat ehk tekstiili ruumis või siis veelgi täpsemalt, kardinaid. Ning mitte ainult tekstiil ise pole see võluvõti, vaid just kombinatsioon õigetest värvidest ning materjalidest. 
Olen nii mitmelgi korral täheldanud, kuidas mõne kanga tekstuur töötab sünergias konkreetse värvuse ja mustriga. Või kuidas see supercombo omakorda sulandub müstiliselt interjööri detailidega, samas eraldiseisvalt võivad need detailid ja kardinad olla kõik justkui mitte midagi ütlevad. 
Kindel ning oluline roll on kindlasti ka proportsioonidel. Sarnaselt tapeedile võtavad kardinad enda alla üsna seinamõõtu pinna ehk valides julgemaid või tumedamaid toone ning suuri mustreid, tasuks püüda ettekujutada üht suurt seina ning kuidas see konkreetset ruumi suures pinnas mõjutama võiks hakata. 

Järgnevad pildid iseloomustavad kodusid, mis on saanud inspiratsiooni sinisest diivanist...

KODU nr 1








KODU nr 2



Sobiva lõhna oma kodule aitab luua Elli :)
















KODU nr 3






Aitäh inspireerimast ja usaldamast! :)


Kommentaarid

Populaarsed postitused