Puuvill ja pitsid Kalamajas

Ainus hea põhjus laupäeval töötamiseks saab olla üksnes see, et südamest armastad, mida teed... Omakorda erilise põhjuse selleks annavad aga kliendid, kelle puhul tunned juba esimesest minutist, et oleme samal lainel. Tänase postituse puhul meeldis mulle pööraselt, et iga idee, mis sai lauale käidud, sai detailideni läbimõeldud ja see, mida hetkel piltidel näha saab, on eeldatavasti kõigest jäämäe tipp. Igal juhul olen väga ootusärev edasise suhtes.  

KÖÖK-ELUTUBA

Puuvillasegusest kangast külgkardinad. Mulle tõesti lihtsalt VÄGA VÄGA meeldib kui kardinad kergelt maad puudutavad- selline mõnus voogav draperiimäng. 
Tegelikult on see lahendus aga alles üks killuke sellest, mis on plaanis ja mõtteis...





MAGAMISTUBA

Rulood olid iseenesest siin ruumis juba olemas ehk pimendavus tagatud. Küll aga olid puudu päevakardinad ning olgem ausad igasugune tekstiil ruumis (veel eriti magamistoas!) annab kodule ikka oluliselt hubasema olu. 
See võrktüllist kardinapits oli lihtsalt uskumatult suurepärane leid ning siia ruumi omakorda, justkui valatud!






Loodetavasti saan selle kodu ilusaid lugusid teiega peagi jälle jagada;)
Aitäh, Kristel, usalduse eest! :)



Kommentaarid

  1. Aitäh sulle, Pille-Riin nii ilusate kardinate eest ja selle eest, et sinuga oli alati nii tore! Minu jaoks oli see keeruline projekt ses mõttes, et mul pole kangastega varasemalt samalaadset kogemust ja nii palju asju tuli korraga läbi mõelda alates kardina pikkusest, lâbipaistvusest, kinnituste ja materjalideni. Aga, et sa mind selles kõiges nii asjalikult toetasid ja kaasa mõtlesid, suur tänu sulle!

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused