Teistmoodi lastetoad Kalamajas

Tunnistan ausalt, et seda tööd tehes ning paigaldades pabistasin vist oma senistest töödest kõige enam. Seda põhjusel, et tubade omanikeks olid kaks lahedat noort inimest, kellel oli väga kindel nägemus oma toast ning kindlasti omasid seal juures ka väga head maitset! Vaja oli läheneda võimalikult originaalselt ning samas stiilipuhtalt. Ja kui täiskasvanud oskavad olla enamasti väga viisakad või on lihtsalt tagasihoidlikud, siis lapsed sind nii lihtsalt ikka haneks ju ei tõmba. Ma ise loodan ja tegelikult ikka usun ka, et siinjuures polnud tegemist üksnes väga hea kasvatusega, vaid nad tõesti igati tulemusega rahule jäid. :) Mina olen igal juhul sillas! 

Tüdruku toas tundus asi esmapilgul justkui väga lihtne- valge tütarlapselik mööbel ja pastell-roosiline tapeet. Ja need imelised restaureeritud puitaknad! Pidasime siinjuures hoopiski magusaga piiri ning lasime puhtal valgel kangal särada koos puuvillase pitsiga. Samas keerasime voodikatte puhul justkui vinti ainult peale- puudlid, taksid, terjerid ja.... roosid! Milline võrratu combo, kas pole? 







Poisi toas tuli kindlalt jälgida reeglit- kardin ei tohi olla lihtsalt üks voodilinataoline toode akna ees. Taaskord võtsin abiks peotäie hõbeläikivaid nööpe ja puuvillase laia paela. Kardinakangas ise sulandus ideaalselt sarnase tekstuuri ja värvi tapeediga. Lõpptulemus sai koostöös ülejäänud toaga midagi mehist ja mitte enam nii väga poisilikku. Lahe!






Oli tõeline au olla selle armsa pere kodus ning olen siiralt rõõmus, et sain jälle teha midagi tavapäratut ja lahedat! Aitäh usaldamast! :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused