Värvid, mustrid ja muud loomad Saue eramus

Lugu sai alguse juba tegelikult maikuus, kui väljas oli õhk alles kevadest paks ning tolmuste ninasõõrmetegea majaehitus oli saavutamas oma viimaseid valmimisponnistusi. Manasin mõtteis kujutluspildi tumedast parketist, heledast vaipkattest ning mündirohelisest seinavärvist. Julgustuseks sain kaasa ka tüki ornamentikaga tapeedist. Ning nii see jaht lahti läkski, saavutamaks taaskord tekstiilitäiust ruumis, nii oma materjalis kui värvis...



I korrus - Elutuba

Koduomanikul oli kindel soov anda elutoale mõnusat värvisärtsu ning mis saab minul, kui suurimal värvifanatil, olla selle vastu? Tuulasime erinevaid poode, et leida just seda kõige õigemat äkilist mündirohelist mida maheda kreemika tooniga kombineerida. Aeg läks aga asja sai ning tellitavate kangaste seast me selle iluduse välja valisimegi! Lisaks sinna juurde siis ka naturaalvalge päevakardin. Kõik oma tekstuurilt naturaalse väljanägemisega. 






Ja, et vinti ikka sajaga peale keerata, siis diivan sai juurde ka mõned kahepoolsed padjad... 




II korrus

Magamistuba

Ruum, mille juures dikteeris kõige enam selle hele mündiroheline ornamentikaga tapeet. 
Ilmselgelt saime taaskord täistabamuse õnnenoolega ning leidsime tellitavate kangaste seast kanga, mis oli oma mustrilt üsna sarnane tapeedile. Toonidest otsustasime lajatada tumehalliga ning vaadates lõpptulemust, oli see hiiglama hea mõte! Sinna juurde mu ammune lemmik siidjas-sametine naturaalvalge päevakardinakangas. Lihtsalt imeline!







Lastetuba, väike magamistuba

Otsustasime hoida mõlemal korrusel kangaste osas ühtset joont ehk siis said ka teised II korruse toad ülevalatud naturaalvalge siidjas-sametisega....






Iga kord toetasid aktiivselt mind minu tegevuses ka karvasemad kodutegelased, kellest üks vist hetkeks, suures meeltesegaduses, isegi koju kaasa ennast sättis!


Olen rõõmus ja õnnelik, et sain osaleda selle kodu valmimise protsessis! Suured - suured tänud usalduse eest! :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused