Kesklinna värvid ja mustrid



Tallinna kesklinnas, legendaarse Narva kohviku vahetus läheduses, asub kõrgete lagede ning paksude aknapõskedega eriliselt stiilne kodu, kuhu mul oli rõõm tulla lisama ja looma veel seda kõige viimasemat mõnusat kodust "touch'i" kardinatega. Katmist vajasid magamistoa- ja lastetoaaknad. Kogu korteri klaarid tagasihoidlikud toonid andsid mulle võimaluse ka väikeseks värvimänguks;)

Alustasime pisikese PEREPIIGA TOAST. Olgu kohe algul öeldud et, siin ei sündinud roosamannat ega printsessivahtu! Valged seinad ja värviliste mänguasjade virr-varr joonistasid üsna selgelt meie kõigi peas ainuvõimaliku värvilahenduse. Ning lõppkokkuvõttes- peale mitmeid kangapoode ja mõttevahetusi, oli just perepiiga see, kelle käeke kõige õigema ja parima valiku tegi! :)





MAGAMISTUBA

Heledad seinad, tumepruun parkett, helehall õrn spiraalmustriline tapeet. Lihtne olnuks ju lahendada kogu toa pilt ühtlaste ühevärviliste kangapaanidega. Selge on see, et lihtsus ja tagasihoidlikkus ei oma minu jaoks seni mingit väärtust, kuni pole kaalunud (vähemalt oma peas) ka midagi ootamatut, ekstreemset ja originaalset. Täpselt selliseid, muster-mustriga, kombinatsioone välja ka pakkusin ning minu rõõmuks need ka käiku läksid! Olime lõpptulemusest juba enne valmimist ääretult elevil. Ja nüüd, oma õiges ruumis ja olekus, käsikäes tapeedimustriga... lihtsalt imeline! Vahetult enne kardinaid oli magamistoa mustriperega liitunud ka piltidel näha olev geomeetrilise mustriga vaip. Taaskord pean vajalikuks rõhutada, et mustreid ei tohi karta ning kui neid oskuslikult, õiget stiili ja koloriiti järgides, kombineerida, saab lõpptulemus ju lihtsalt ülemõistuse lahe! 








Mul oli ääretult hea meel osaleda selles värvikas-mustrilises kodukujundusprotsessis ja veelgi enam, et meie koostöö jätkub... Aitäh usaldamast! :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused