Volta Kalamajas



Taaskord Kalamajas ja seekord Voltas. Vana tehasehoone oma põnevate korteritega ja lahedate elanikega!
Korter, mis alles küll pooleldi tühi, kuid õhinal ootusärevuses eelseisvatest täiendustest. Natuke nagu võidurõõm, et ka seekord õnnestus kangutada pigem konservatiivset värvigamma eelistust ning inspireeruda näiteks seinamaali värvidest! ;)


KÖÖK-ELUTUBA

Õrnhall ja natuke lohakas. 
Kõige probleemsemaks kohaks osutusid selle pika aknarivi ees kolakad mustad radiaatorid. Ei saa üle ega ümber! Kas teha kardinad radika kohale või siiski põrandale? Viimane nõudis oma ohvriks küll toast tervelt 30cm aga oli igati oma ohverdust väärt ega mitte kuidagi häiriv!




VÄIKE MAGAMISTUBA

Inspireerituna juugendstiilis mööblist ning seinamaalist, valisime külgkardinakangaks mõnusa kuldse alatooniga lillemustrilise kanga ning päevakardinaks siidjas-sametise puudrise kanga. Luksust lisamas veel kuldne kardinapuu ning narmastega nöörkinnis. Magamistoale omaselt lasime kogu kangahunnikul kukkuda muidugi uniselt põrandale...






SUUR MAGAMISTUBA

Ideaalne värvitonaalsuste kombinatsioon läbi lillakashalli seinavärvi, pastelse seinamaali ja helesiniste kardinate. Üks minu selle kevade lemmikkangaid, kohe kindlasti!  






VANNITUBA

Suure aknaga vannituba! Lahe, kas pole? 
Tekkis üksnes küsimus, kas aknast laiutav tööstushoonete katuseparaad on selle piiritu vaate efekt või defekt? Mina panustan viimasesse! Eriti koostöös helesinise taeva ja päikesega! Viimase vindi vingele vaatele keerab peale veel hoolega valitud must võrktüll akna ees... 
(pardon- need fotod ei ilmesta just kuigi hästi kirjeldatut aga ma luban, et täpselt nii vinge see kõik seal oli!)





Olen südamest tänulik usalduse eest, nii lahendustes kui värvides(!) ning tänulik ka soovitajale, kes mind selle toreda perekonna juurde suunas! Aitäh! :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused