Julguse julgustükk


Olen alati väga tänulik ja meelitatud kui kliendid on julged katsetama koos minuga mõnd ootamatut värvi, mustrit või erilist materjali. Erimedali annan aga tänasele kliendile, kes saatis mu lihtsalt kokkulepitud ideega poodi kangaid valima ja nägi ise kangast esmakordselt alles oma enda kodu akende ees valmiskardinatena. Tunnistan, et olin selle kõige juures üsna pabinas, et kas me ikka räägime ühte keelt- kas see värv on ikka see, kas kangas langeb ikka nii nagu ta mõelnud oli ja kas selle tihedus on piisav? Ehk hulgem nüansse, mida üldjuhul iga kliendiga alati koos kangaid uurides läbi arutame ja katsume. 


Esimese korruse köök-elutuppa tulid trippidega kardinad, mis kandsid endas üksnes dekoratiivset eesmärki, andmaks ruumile pehmust, värvi ja hubasust ega pole mõeldudki otseseks akende katmiseks. Seepärast arvestasin kangast ka akna kohta tavapärasest oluliselt vähem, et mitte koormata aknaesist pinda liigse kangamassiga. Kardinad kinnitasin külgedele samast kangast küljekinnitustega.











Teise korruse külalistetuba, oma pastelses helesinises triibulises uneluses, ootas oma akende ette midagi õrna ja heledat. Praktilisest küljest olid valguse tõkkeks olemas juba rulood. Seega jäi üle veel lisada natuke kanga pehmust ja õhulisust. Mustrilised kangad jätsin seekord poodi ja lasin käiku paelad ja nööbid.






Päeva lõpuks oli mul tõeline hea meel näha, et meie mõtted ja ideed kattusid ja kuidas neljast seinast oli võluväel moodustumas kodu. 

Aitäh, armsad inimesed, selle erilise julguse ja usalduse eest! :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused