Kardinad Kalamajas

On kirjeldamatu rõõm olla jälle tagasi Kalamajas! Siinses loomepesas tunnen ennast alati väga koduselt ja sealt lahkudes igatsen sinna alati juba tagasi! On tõeline au, et mind on lubatud kaasarääkima just nendesse erilistesse kodudesse! Tänases postituses teen juttu täpsemalt kahest erinevast Kalamaja kodust. Mõlemad ühtaegu niivõrd erinevad kui ka hurmavalt inspireerivad. 

Selles helges, üdini stiilses ja päikeselises kodus oli rõõm tõdeda, et ka perenaine mererohelise usku on. Tal oli kindel soov saada kardinaid, mis oleks servatud pitsiga. See mõte meeldis mulle pööraselt ja nii me selle võrratu lõpptulemuseni jõudsimegi. Kardinate üles riputamise ajal rõõmustas meid ka päike, mis kogu selle ilu omakorda särama pani. Tegelikult on meil üks salaplaan kogu seda ilu veel täiendada aga sellest siis kunagi hiljem, kui valmis saab... ;)







Järgnevatel piltidel saab näha Kalamaja teist imelist pärli. Siinne interjöör on värvide mõistes üsna turvaline- pruunid-beežid-hallid toonid. Sekka mõni oranžikas värvikild vaibast. Minu idee käivitajateks olid aga lahedad musta-valge kirjud eklektilised köögitoolid!!! Mõtteis hakkasid jooksma geomeetrilised must-valged vormid. Perenaise esialgsest halli-beeži träpsulisest soovist sai minu ärgitusel midagi veidi äkilisemat, kuid siiski piisavalt tagasihoidlikku, et hoida ruumi ühtlast terviklikkust. Kangapoest leidsime selleks ideaalse koosluse naturaalvalgest rombimustrilisest päevakardinast ja väikse äkilise siiluna, kolmnurgamustrilisest külgkardinast. Lõpptulemus sai igati stiilne, sobilik ja kindlasti ka trendikas!








Kommentaarid

Populaarsed postitused