Promenaadi maja kardinad

... just, needsamad ägedad uued hooned seal sadama ääres. Küllap oled märganud!
www.promenaadimajad.ee 
Tänane postitus tuleb aga täpsemalt Linnamajast...


Armsa Annikaga kohtusin esimest korda juulikuus, kui käisin külas tema uues kodus ja kohtusin tema toreda perekonnaga. Avar minimalistlik 4-toaline korter- valged seinad kõrgete betoonlagedega. Tegin hulganisti märkmeid ja arutasime läbi nende soovid. Sest nagu koha peal selgus, asus korteri kõige suurem pärl hoopiski väljaspool aknaid- imeline vaade Tallinna vanalinnale. Seega polnudki nii määrav mitte akende otsene katmine kui täiesti inimlik vajadus öösel täisväärtuslikult magada. Vaesekesed olid ju valgeid unesid praktiseerinud juba talvest saadik. Niisiis jätsime katmata kogu elutoa osa ning ka magamistubades piirdusime vaid külgkardinatega. 


MAGAMISTUBA

Arvestades korteri minimalistlikku stiili püüdsin jääda võimalikult monokroomseks. Kangavalikul lähtusin ägedast hallist betoonlaest, millele sobitasin juurde oma vana tuttava matt-halli sametkanga. Suur lainevolt ning lohakalt põrandale kukkuv kardin üksnes rõhutasid kanga luksuslikku joont.
Ning arvestades eileõhtust tagasisidet, ei saa jätta mainimata, et meestel on olemas ka see pehmem pool, kus kardinad suudavad ka neis siiski nii palju elevust tekitada ja rõõmu pakkuda :)







TÜDRUKUTE TUBA

Teades, et perekonnas on ka lapsed ning eriti kunstihuvilised ja värvilembesed, nagu mina, julgesin pakkuda välja midagi veidi ootamatut ja värvikirevamat. Mind lihtsalt nii väga inspireeris see akvarelline puuvillakangas ja see tundus ideaalselt sobituma ka ruumi planeeritud pastelsete sini-roheliste toonidega. Minu rõõmuks olid ka kõik teised selle hulluse poolt ja nii me tüdrukute toa värviga üle valasimega. Pööraselt äge, kas pole?





POJA TUBA

Siin toas elab üks peaaegu suur aga sama palju väike tulevane meremees. Igal juhul paelub teda meri, laevad ja purjekad. Lasime inspiratsioonilainetel end kanda ning katsime akna ühe mehise tumesinise roomakardinaga.
Merekaruuni on 100%liselt nüüd minu poolt tagatud.




***

Olen väga tänulik selle võimaluse ja usalduse eest ning ääretult rõõmus, et teie kõigiga tuttavaks sain. Aitäh, Annika! :) Loodan, et kohtume peagi! 

Kommentaarid

  1. Suur aitäh, Pille-Riin! Tänu Sinule sai meie 9-kuune ilma aknakateteta elamise saaga imelise lahenduse. Taas tõdesin, kui hea on teha koostööd inimesega, kes on kirglik oma töö vastu ja kiirgab seda teistele. Mulle meeldis Sinu tunnetus mõista, mida ma püüdsime Sulle öelda ;) - just nimelt püüdsime, sest nägemuseni me ju ise ei suutnud jõuda. Ma nautisin Sinu loovust, laitmatut suhtlemist ja kvaliteetset tööd. Puhas rõõm ja miljon soovitust! Aitäh veel kord - Räimede nimel Annika

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Imeline kombinatsioon ilusatest sõnadest ja veel ilusamatest mõtetest! Suur-suur aitäh!:)

      Kustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused