Mängud tühja valge karbiga


Sa astud sisse oma uue kodu tühjadesse valgetesse tubadesse. Lõputu valgus ja avarus. Sul on peas kas mustmiljon ideed, millest tuleks parimad välja sõeluda või on see täiesti tühi, sest Su ainsaks ideeks on teadmine, mida Sa kindlasti ei taha. Sest tõepoolest, on ütlemata ilus kammida erinevaid sisustusajakirju ja portaale, teha pin'e pinterestis oma tulevikukodu jaoks. Tõde on aga see, et iga kodu ja ruum on just talle iseloomuliku planeeringuga, laiuse ja kõrgusega. Seega on äärmiselt oluline tabada oma kodu kujundades proportsioone mitte ainult mööblis ja esemetes, vaid ka värvides ning mustrites! Sealjuures on ju ka kardinad need, mis haaravad endasse üsna suure osa sellest planeeritavast "vir-varrist". 
Kindlasti ei tohiks värve karta ning kindlasti ei ole hea mõte ka toon-toonis lahendused, kui mõistad, mida mõtlen. Ja isegi kui pole päris värvilembene, siis katseta hele-tumedus kontraste. Kui kahtled, pea nõu mõne stiilsema sõbra/sõbrannaga või veel parem, kutsu appi mõni professionaal. Tasakaal värvides, materjalides, mööblis võib olla üsna määrav sinu heaolutundele! Ja kodus on see ju esmatähtis!


Siin on aga järjekordne näide sellest kuidas kangad tühja ruumiga imesid teevad... 
Esmalt muidugi kangad ise- nende tekstuur ja pehmus, mis matistavad helid ning mahendavad valgust. Ja siis kõik värvid ja mustrid, mis õigetes kogustes ja kooslustes ruumile sobiva meeleolu ja hingamise loovad. 

KÖÖK-ELUTOA helehallid seinad koos valge mööbli ja puitpõrandaga olid igal juhul väga elevil uutest helesinistest külgkardinatest. Suur hele pind sai värvi abil paremini liigendatud ning andis juurde just selle puudoleva hubasuse. Valge võrktüll jätkas avaruse ja õhulisuse joont.










'VEEL TEADMATA FUNKTSIOONIGA TUBA' (päris naljakas toaliik, kas pole? Ise mõtlesin!:) ) sai endale tagasihoidlikus koloriidis, kuid siiski mustrilised külgkardinad. Püüdsime leida võimalikult universaalse kanga, mida oleks edaspidi lihtne sobitada kõigega, nii värvis kui mustris. Päevakardinaks taaskord õhuline valge võrktüll. 




Aitäh usaldamast, toredad inimesed! On tunne, et kohtume kusagil varsti jälle :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused