Kardinasättimised Kalamajas


Üsnagi alles eilsetes pidupäeva emotsioonides on nii mõnus alustada uut rahvusvärvides ja temaatikas postitust.
Eilne päev oli kahtlemata üks meie riigi kõige erilisemaid. Igaühel oli võimalus tunda end selles nii palju osalisena ja pidulikuna kui vähegi soovis- tähistada meie ühist rõõmu looduses leiduva trikoloori embuses või lippude lehvides vabaduseväljakul. 
Ilmselt paljuski minu perekonnaloo tõttu mõistan hästi meie VABA riigi tähtsust oma väiksuses ja teisalt ka suuruses. Et mittemiski pole iseenesest mõistetav ning, et märgata ja hinnata tuleks rohkem seda, mis meil on. 
Nii ilus oli eilne karge ja lumine talveilm oma lipusinise taevaga. Veelgi ilusam oli näha kõiki meie naeratavaid ja heatahtlikke nägusid. Minu soov siinjuures oleks kummutada müüt tuimadest hallidest eestlastest- sest see kõik on meis ju tegelikult olemas! Ja mitte ainult pidupäeval ja laulukaare all :) Julge naeratada võõrale ning julge mõelda, et inimesed on tegelikult ka ilusad ja head! 



Jaanuari alguses sattusin üle pika aja taas Kalamajja! Oh seda rõõmu! Imearmas eestiaegse puumaja katusekorter. Mõnusad puitpõrandad, valged krohvseinad ja ägeda värviplekina sinised diivanid. 

ELUTUBA

Aknad oli täpselt nii palju väikesed, et piirdusime siinjuures üksnes külgkardinatega. 100% linane kangas oma läbipestud kortsulises olekus annab just täpselt selle õige mõnusa hubase oleku. Nahast kardinate küljekinnitused valmistas nahakunstnik Stella Soomlais. 
Kardinad said akna ette seatud nii, et neid vastavalt päikesele või tujule alati mitutpidi sättida saaks.
(pikin vahele ka ühe pildi "enne kardinaid" - kas märkad. et tänu kardinatele oleks aknad nüüd justkui suuremad?)











GARDEROOBIKARDINAD

Öösidega kardinaid pakun oma klientidele enamasti just garderoobi ette, sest seal tunduvad nad kõige praktilisemad. Muul juhul ma väga auke kardinatesse pigem ei teeks. Selline on lihtsalt minu kirg ja austus kangaste vastu. 
Garderoob, mis jääb köök-elutoa kõrvale, sai endale neutraaltoonis kardina, et jääda kõigi muude ruumidetailide ja värvide juures pigem taustaks. Magamistuba, mis jällegi liialt neutraalne oli, sai ilusa puuvillase pääsukeste kanga! Minu eriline lemmik!






Aitäh usaldamast ning pääsukestele imelist lendu! :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused